Stazione sciistica Pozděchov

Informazioni

Lyžařský svah Pozděchov se nachází v nejvyšší části Vizovické vrchoviny v nadm. výšce 570-650 m. n. m. Je vhodný zejména pro rekreační lyžování, rodiny s dětmi, výuku lyžování a snowboardingu. Příjezd k areálu je po značené komunikaci v horní části obce, parkoviště i bufet je přímo u vleků. Lyžařský svah je uměle zasněžován a vybaven osvětlením pro večerní lyžování. Z horní stanice vleku se...

Per saperne di più
Informazioni

Lyžařský svah Pozděchov se nachází v nejvyšší části Vizovické vrchoviny v nadm. výšce 570-650 m. n. m. Je vhodný zejména pro rekreační lyžování, rodiny s dětmi, výuku lyžování a snowboardingu. Příjezd k areálu je po značené komunikaci v horní části obce, parkoviště i bufet je přímo u vleků. Lyžařský svah je uměle zasněžován a vybaven osvětlením pro večerní lyžování. Z horní stanice vleku se nabízí jedinečný pohled na Beskydy a Hostýnské vrchy. Pro vyznavače bílé stopy se vokolí nachází mnoho značených turistických tras, které v zimním období využívají běžkaři. Vnejbližším okolí je možné navštívit Čertovy skály, Ploštinu, Vařákovy paseky, Kl᚝ov (mýty opředený nejvyšší bod Vizovických vrchů s nedávno odhaleným pohanským pohřebišem), Zámeček Trubiska (dřevená lovecká chata původně patřící vizovické šlechtě).

Zdroj : Úvodní stránka Skiareálu www.skipozdechov.wz.cz/

Lotteria
Produkt-Paket für die ganze Familie
Primavera XXL-Gewinnspiel
Sci, neve e meteo

Sci, neve e meteo

Sci, neve e meteo
Informazioni complete su tutte le stazioni sciistiche d'Europa. Mappe delle piste, altezza della neve, webcam e di piu ancora garantiscono il massimo divertimento sulle piste.
Sci, neve e meteo

Newsletter

La nostra newsletter vi informa su interessanti offerte di vacanza, eventi, concorsi e molto altro ancora.
Iscriviti alla newsletter
Grazie per la vostra registrazione

Il vostro indirizzo e-mail è stato aggiunto alla mailing list.

Stazioni stazioni preferite