Stazione sciistica Kráľová pri Zvolene

Informazioni

Počasie sa začína meniť. Pofukuje chladný vietor a okolitá krajina sa pomaly oblieka do bielej. Prichádza k nám zima a začína sa sezóna zimných športov! Tešíte sa na dni s nádychom ležérnej lyžovačky, alebo adrenalínovej jazdy na snowboarde? Nevedia sa Vaše ratolesti dočkať, kedy sa po prvý krát tento rok zabavia na boboch, alebo sánkach? Nie je problém! Na rovnakú nôtu za vône vareného vínka a...

Per saperne di più
Informazioni

Počasie sa začína meniť. Pofukuje chladný vietor a okolitá krajina sa pomaly oblieka do bielej. Prichádza k nám zima a začína sa sezóna zimných športov! Tešíte sa na dni s nádychom ležérnej lyžovačky, alebo adrenalínovej jazdy na snowboarde? Nevedia sa Vaše ratolesti dočkať, kedy sa po prvý krát tento rok zabavia na boboch, alebo sánkach? Nie je problém! Na rovnakú nôtu za vône vareného vínka a teplého čaju sme naladení aj my!

Zdroj: Úvodná stránka lyžiarskeho strediska www.hotelkralova.sk/zima

Lotteria
Produkt-Paket für die ganze Familie
Primavera XXL-Gewinnspiel
Sci, neve e meteo

Sci, neve e meteo

Sci, neve e meteo
Informazioni complete su tutte le stazioni sciistiche d'Europa. Mappe delle piste, altezza della neve, webcam e di piu ancora garantiscono il massimo divertimento sulle piste.
Sci, neve e meteo

Newsletter

La nostra newsletter vi informa su interessanti offerte di vacanza, eventi, concorsi e molto altro ancora.
Iscriviti alla newsletter
Grazie per la vostra registrazione

Il vostro indirizzo e-mail è stato aggiunto alla mailing list.

Stazioni stazioni preferite